• Wypoczynek w Ustroniu Morskim nad morzem
    Nocleg w Pensjonacie Basia w Ustroniu Morskim

Home » Opinie o nas

Opinie o nas

Pokoje Ustronie Morskie

23 listopada 2017, 09:59
Częściowo słonecznie
Częściowo słonecznie
7°C
odczuwalna: 3°C
aktualne ciśnienie: 1010 mb
wilgotność: 79%
prędkość wiatru: 3 m/s S
Wiatr w porywach: 4 m/s
wschód słońca: 07:40
zachód słońca: 15:46
 

 

-
(50)
>
(50) Aleksandra Katowice
17 sierpieñ 2017 - 11:22

Serdecznie pozdrawiam właścicieli :) Odpoczywaliśmy z dziećmi
w pensjonacie przy ul. Kolejowej - super miejsce!!!! Dobra lokalizacja, z dala od hałasu i zgiełku, przytulne i duże pokoje, bardzo czysto i przyjemnie w samym budynku i obejściu. Pan właściciel niezwykle sympatyczny i pomocny, "na każde zawołanie".
Miejsce, z którego nie chce się wyjeżdżać. GODNE POLECENIA!!!

(49) Beata - Tychy
11 sierpieñ 2017 - 10:23

W Willi Basia spędziliśmy urlop na przełomie lipca i sierpnia 2017r.
Obiekt i pokoje czyste i zadbane.
Sprzęt i wyposażenie pokoi na wysokim poziomie.
Bardzo sympatyczni właściciele.
Polecamy gorąco wszystkim zainteresowanym spędzenie urlopu w tym miejscu.
My z pewnością wrócimy tu za rok :)

Pozdrawiamy.

(48) Małgorzata
19 lipiec 2017 - 08:32

Super miejsce, mile spędzony czas. Bardzo mili właściciele dla nas całkiem obcy ale jedno mogę powiedzieć przedwszystkim cudowni, sympatyczni, mili a takich ludzi już rzadko się spotyka. Dziękujemy za mile spędzony czas, w pięknym miejscu jakim jest Ustronie Morskie. Oczywiście potwierdzamy wszystkie opinie jakie czytaliśmy o PENJONACIE U BASI, pokoje bardzo czyste, aneksy kuchenne w pełni wyposażone, plac zabaw dla dzieci jest, wiata grillowa również stoi dla samochodów darmowy parking na posesji i bardzo blisko do morza. Polecamy wszystkim chętnym którzy chcą spędzędzić wakacje w uroczym i spokojnym miejscu. Na pewno jeszcze tu wrócimy. Jeszcze raz dziekujemy za mile spędzony czas.
Pozdrawiamy Małgorzata Grzegorz Cecylia i Piotr

(47) Stanisław
01 lipiec 2017 - 11:18

Serdecznie polecamy! Przemiły gospodarz, czysty pensjonat, cicha okolica, wszędzie blisko: plaża, basen, bankomat, Biedronka, restauracje.Wspaniałe wakacje i piękne chwile.
P.S. Pozdrowienia z Wilna.

(46) Witold
12 luty 2017 - 15:16

Witam trochę późno na opinię o pensjonacie BASIA ale co tu napisać że wypoczynek w tym pensjonacie i z tymi wlascielami to naprawdę jest super spędzony czas urlopu. Więc najlepiej proszę sprawdzić samemu a napewno
wrucicje tu spowrotem tak jak my wracamy z żoną od paru lat POLECAMY!!!

(45) Monika i Damian z Łodzi
23 sierpieñ 2016 - 10:21

Serdecznie polecamy! Przemiły gospodarz, czysty pensjonat, cicha okolica, wszędzie blisko: plaża, basen, bankomat, Biedronka, restauracje.

(44) Karolina
14 sierpieñ 2016 - 21:25

Super

(43) Kasia
31 lipiec 2016 - 17:59

POLECAM
Ośrodek bardzo czysty,zadbany w pokoju lodówka na piętrach w pełni wyposażone kuchnie, bardzo blisko chata polska.
Właściciele CUDOWNI ludzie bardzo ciepło nas przyjęli poczulismy się jakbyśmy tu przyjeżdżali co roku a byliśmy pierwszy i na pewno nie ostatni raz:)

Pozdrawiamy
Kasia Piotr Lenka i wesoły Alanek

(42) Kasia
31 lipiec 2016 - 17:58

POLECAM
Ośrodek bardzo czysty,zadbany w pokoju lodówka na piętrach w pełni wyposażone kuchnie, bardzo blisko chata polska.
Właściciele CUDOWNI ludzie bardzo ciepło nas przyjęli poczulismy się jakbyśmy tu przyjeżdżali co roku a byliśmy pierwszy i na pewno nie ostatni raz:)

(41) Agnieszka
14 lipiec 2016 - 09:52

Polecamy. Obiekt czyściutki, zadbany - właściciele przyjęli nas z serdecznością - dzięki nim spędziliśmy w Ustroniu morskim piękne rodzinne chwile.. . Willa Basia przy ul. Kolejowej 36 położona w cichej okolicy, blisko sklep, aneks kuchenny znajdujący się na każdym piętrze rewelacyjnie wyposażony...Nawet ubrania można wyprasować jakby komuś bardzo wymięły się w podróży, gdyż na korytarzu stoi deska oraz nowiutkie żelazko....Jeśli Bóg da nam w przyszłym roku możliwość odpoczynku nad polskim morzem - na pewno odwiedzimy Państwa znowu...Serdecznie jeszcze raz dziękujemy za tak miłą gościnę....

(40) Małgosia i Bogdan
29 sierpieñ 2015 - 20:47

Bardzo dziękujemy za miły pobyt u Państwa. Na pewno wrócimy i polecimy naszym znajomym. Pokój bardzo ładny,czyściutki. POLECAM wszystkim i pozdrawiam z Wrocławia. )

(39) Grażynka
12 sierpieñ 2015 - 17:48

Witam wszystkich którzy będą szukać pensjonatu aby spędzić urlop w Ustroniu Morskim. I tylko tyle napiszę że takiego pensjonatu jak BASIA to w całym Ustroniu Morskim nie znajdziecie. Pokoje zawsze jak nowe co roku ,uprzejmość właścicieli jak zawsze miła i uprzejma a pobyt naprawdę miło się wspomina i czeka się na następny rok aby znowu przyjechać do BASI. I uwieście w moją opinię bo wraz z mężem od dziesięciu lat spędzamy dwa tygodnie urlopu w BASI.


(38) Magda
29 lipiec 2015 - 05:20

Gorąco polecam!
Przemiła atmosfera, właściciel przesympatyczny , zawsze pomocny. Pokoje duże, czyściutkie a przede wszystkim dostep do kuchni, która jest bardzo dobrze wyposażona. My byliśmy z dziećmi wiec rewelacja duży ogród, plac zabaw, miejsce na grilka, a przede wszystkim blisko do morza. Lokalizacja rewelacyjna - cicha i spokojna okolica, blisko las, sklep, basen - po prostu idealnie. Gorąco polecam!

(37) Milena
27 lipiec 2015 - 20:50

Polecam serdecznie pensjonat u Basi :) przemili właściciele, czyściutko, ładnie i przyjemnie :) brawo dla właścicieli za uśmiech i super atmosferę!!! Dziękujemy:) jeszcze tu wrócimy :)

(36) Anna
17 lipiec 2015 - 19:37

Super Pensjonat! Czysto! Miło! Przyjemnie! Domowa atmosfera! Przemili gospodarze!

(35) Anna
08 czerwiec 2015 - 20:24

Witam po weekendzie!!
Tak jak obiecałam, pisze co zastałam w ,,Basi"
No muszę przyznać, że poniższe referencje są jak najbardziej poprawne i słuszne...
Pensjonat przyjazny dla gości... czysto/miło/ przyjemnie... Gospodarze obiektu bardzo mili, uczynni i życzliwi!!!
Za te pieniądze to luksus... jakiego nie oczekiwaliśmy...
Luksus wielkie słowo... Ale przekładając na złotówki jakie się zostawia w hotelach tam gdzie jest luksus za 500 zł to tu się zostawia 100 a luksus za co najmniej 250,- ;-)
POLECAM!!! POLECAM!!! POLECAM!!!

(34) Anna
04 czerwiec 2015 - 11:27

No referencje piękne... właśnie chcę sprawdzić ile w tym prawdy!! Jadę jutro na weekend do ,,Basi'' i Pana Krzysztofa... Zobaczymy jak będzie, bo chcemy wrócić na wakacje!!! Napiszę jak było w weekend.
Ania z rodziną.

(33) Daniela
25 maj 2015 - 19:59

Polecam! Byłam tam z rodziną, wszystko jest nowe, czyste i zadbane .... ceny przystępne... bardzo mili gospodarze domu .... same plusy!

(32) Zbigniew
12 maj 2015 - 19:09

Polecam wszystkim NAJLEPSZY PENSJONAT W USTRONIU MORSKIM !!!
Wspaniała rodzinna atmosfera i bardzo gościnni i mili właściciele !!! Wspaniałe warunki do odpoczynku, blisko morza.

(31) Grażyna Olsztyn
21 wrzesieñ 2014 - 20:09

Super gospodarz oferta godna polecenia!!!

(30) śląsk
26 sierpieñ 2014 - 10:34

Bardzo czysty, przyjemny pensionat.Właściciel przemiły.Miejsce godne polecenia.Blisko do morza,czysto,ładnie i miła atmosfera wszystko to składa się na to,że urlop w Basi będzie udany jak pogoda doisze.Polecam.


(29) witold
21 sierpieñ 2014 - 12:51

Witam serdecznie, czytając opinie o tym pensjonacie można wieżyc w nie lub nie. Ale prawda jest taka że wszystkie są prawdziwe. Bowiem wraz z żoną spędzamy tam od ośmiu lat urlop a w tym roku nawet dwa razy. Nigdy nie było do czego się przyczepić, więc potwierdzamy wszystkie opinie pozytywne bo negatywnych nigdy nie będą mieć. Właściciele zawsze utrzymują wysoki poziom usługi jak i uprzejmości do gości.


(28) Izabela
12 sierpieñ 2014 - 10:02

Dzień dobry czy jest wolny jeden pokój dwuosobowy od 15.08 do 19.08??

(27) Krzysztof z rodziną
21 lipiec 2014 - 13:09

CZYTAJĄC WSZYSTKIE OPINIE OBAWIAM SIE ,ŻE JUZ NIE MA CO DOPISAC OCZYWISCIE NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK POTWIERDZIC I JESZCZE RAZ PODZIEKOWAC ZA SUPER GOŚCINE , PIEKNE I PODKLESLAM CZYSTE MIEJSCE NOCLEGOWE. POLECAMY NAPRAWDE GORĄCO !!!!

(26) dorota
10 lipiec 2014 - 17:41

Super pensjonat, super właściciele,wspaniała atmosfera,cisza spokój,pokoje bajeczne,wygodne,czyściutko,plac zabaw dla dzieci do plaży bliziutko.Same superlatywy.Gospodarze po prostu cudowni nic dodać nic ująć za rok jadę właśnie tam .POLECAM GORĄCO rewelacja .Pozdrawiam właścicieli Dorota z córką Anią

(25) Mateusz
02 wrzesieñ 2013 - 20:56

Polecam 100% Blisko na plaże, po rowery, do sklepu i restauracji. Ogólnie prze Piyknie!!! Pozdrowienia z gór ;)

(24) Mirosława
02 wrzesieñ 2013 - 20:40

Przemili, życzliwi i pomocni gospodarze, piękny pensjonat,żadnych uwag, polecam każdemu kto na prawdę chce odpocząć i niczym się nie stresować. Warto było wydać tak skrupulatnie zbierane 5 złotówki. Dziękujemy i jeżeli wrócimy do Ustronia M. to tylko do pensjonatu Basia. Polecam pod każdym względem.

(23) Anna Dyba
02 wrzesieñ 2013 - 17:04

Witam. Serdeczne pozdrowienia dla właściciela pensjonatu. Dziękujemy za miły pobyt, warunki super, miła i życzliwa atmosfera. Polecamy wszystkim chętnym do spędzenia wakacji w tak uroczym i spokojnym miejscu. Pozdrawiam,
Babcia z 2 wnukami

(22) Marek
08 sierpieñ 2013 - 19:16

Odpoczywaliśmy z żoną i synem w pensjonacie mogę tylko chwalic i to pod każdym względem ,polecam każdemu jest to jedyne miejsce do którego zamierzamy wrócić .
pozdrowienia dla właścicieli.

(21) KUBIAK-kargule
07 sierpieñ 2013 - 18:14

najwyższa nota dla właścicieli,najwyższa nota za pensjonat,najwyższa nota za dobre towarzystwo i za całokształt wystawiam notę też najwyższą.POLECAM BARDZO

>

 Imię *
 Email
 WWW
 Tekst *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz wpis do księgi gości.
8 + 5=

Polecamy

Wczasy na morzem Noclegi Ustronie Morskie tylko u BASI !!